Når du arbejder i Axiell Collections, har du sikkert behov for at ændre opsætning af for eksempel hvilke felter du vil have vist på søgeskærmen, eller hvilke kolonner du vil vise i resultatoversigten. De fleste af disse opsætninger bliver gemt af Collections for for hvert enkelt login, så næste gang du logger ind, så er dine personlige opsætninger gemt, og du behøver ikke at ændre dem igen fra standardopsætningen.

Du kan dog have behov for at nulstille dine opsætninger til standardindtillingerne, og det gør du ved hjælp af Konto > Nulstil indstillinger muligheden i hovedmenuen til venstre, som åbner Nulstil indstillinger dialogen. Klik på OK og du bliver spurgt om du virkelig ønsker at nulstille dine indstillinger, og du bekræfter ved at vælge Ja.

ACResetSettingsDialog